Gør dig klar til tilbagevenden af ​​Sean Wotherspoon x Air Max 1/97


Når man ser tilbage på 2018, var der en træner, der stod fra hinanden som den mest hypede og efterspurgte, endda sammenlignet med alle disse yeezys og off- White’s. Selvfølgelig var det Sean Wotherspoons hybrid -silhuet og vinderen af ​​Nikes Vote Forward -kampagne.

Air Max 1/97 blev lanceret for at falde sammen med Air Max Day -festlighederne 2018 og var en vanvittig frigivelse, der efterlod mange med intet andet end en L. Ikke overraskende, videresælger priserne, der blev skudt gennem taget. I øjeblikket bliver du nødt til at skille dig ud med mere end £ 600 for at eje et par. Det virker næsten som en lille pris at betale for et design, der for evigt vil sidde i Sneaker Hall of Fame. Men inden du overvejer at tage et banklån, kan det være værd at holde af. 2019 er året, hvor Sean Wotherspoon afslører sit andet store samarbejde med Nike!

Ifølge @modernnotoriety rammer Sean Wotherspoon X Nike Air Max 1/97 2.0 hylder senere på året. Skoen antages at prale af en næsten identisk konstruktion med en corduroy udformet øvre og velcro tunge branding. Men i modsætning til den mere farverige original vælger dette par en overvejende blåfarvet overdel. Hits af gult er synlige for fløjlens indre foring og den samme farve på røde funktioner til luftenheden.

En nøjagtig udgivelsesdato er endnu ikke kendt, men kilder antyder “slutningen af ​​2019”. Hvis rygterne viser sig at være sandt, kunne Sean Wotherspoon Air Max 1/97 2.0 være dette års største udgivelse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *