Yeezy 450 “sorte harpiks” overflader med en høj kontrastfarve


Da 450 først blev drillet helt tilbage i 2018, vidste vi med det samme, at det ville være en af ​​YE’s en masse ambitiøse silhuetter til dato. Spol frem tre år, og denne dristige erklæring forbliver sand, med kommende farver som Yeezy 450 “Black Resin”, der viser dette.

Afsluttet af Sneaker Insider @yankeekicks er “Black Resin” på sit prøvefase i øjeblikket, men hvis de formår at få en detailudgivelse, vil de ligne temmelig ligner dette, omend sandsynligvis med et andet farvebane. En hybrid mellem den kommende “harpiks” og den legendariske “mørke skifer”, den øvre er malet i en ren fløde signal og er udformet af PrimeKnit. Indbyggede eyelets harken tilbage til 350 V2, mens den elastiske krave er et nikk til at gøre 380.

Billede ved hjælp af Yankeekicks
Int’l forsendelse

Se mere

Billede ved hjælp af Yankeekicks
Int’l forsendelse

Se mere

Nedenunder finder du den berømte EVA -skum mellemsål, der ser ud til at være inspireret af hajtænder. Selvom det ikke bruger adidas til at forbedre teknologien, er det stadig vanvittigt behageligt. Dyppet i en helt sort palet har ydersålen et kontrasterende tyggegummi-look, som vi absolut elsker, og afslutter det Yeezy-design.

Adidas Yeezy 450 “Dark Resin” har ingen officiel udgivelsesdato på dette tidspunkt, men så snart de er bekræftet, vil vi være de første til at fortælle dig det! Fortæl os, hvad du synes om denne prøve, og i beslægtede nyheder er Yeezy Knit Runner “Stone Carbon” blevet afsløret!

Billede ved hjælp af Yankeekicks
Int’l forsendelse

Se mere

Billede ved hjælp af Yankeekicks
Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *