Raffles til South Park X Adidas School 80s “Howlie” er nu live!


South Park X Adidas School 80s “Howlie” er pludselig endt med at være en af ​​denne sæsons must-cop sneakers. Fremstillet i partnerskab med den berygtede animation, der har været følelsesmæssigt arring af unge såvel som voksne, fordi 1997, denne sko placerer sit fokus på håndklæde – et antropomorf håndklæde, der er afhængig af marihuana. Hvis du vil have et par i din rotation, er lodtrækninger nu online over på adidas -verificerede app!

Med en markant håndklædelignende konstruktion er “håndklædet” pyntet med læderstriber langs laterale såvel som mediale sidepaneler samt ekstra branding ved hælen. Under fødderne er der en sprød hvid mellemsål til stede for det traditionelle look, såvel som denne skole 80’ere kan se let ud fra starten, er der meget mere end at tilfredsstille øjet.

Billede gennem adidas
Int’l forsendelse

Gå ind i lodtrækning

Billede gennem adidas
Int’l forsendelse

Gå ind i lodtrækning

Fra bagsiden af ​​tungerne opdager du ikke “ikke husker at medbringe et håndklæde” såvel som “Jeg har ikke noget koncept, hvad der foregår” trykt til venstre såvel som de bedste sko. Når du kigger på den anden side, er du et par øjne, der virkelig reagerer på UV -lys. At omdanne til halvt tætte røde øjne, som er en sidepåvirkning til at ryge djævelens græs, er denne Adidas -sneaker ikke produceret svage i hjertet. Afslutning af alt er lagerlommer såvel som en væsentlig kæde med speciel udgave såvel som taske, der inkluderer skoene.

Hvis du kræver South Park X Adidas School 80s “Håndklæder” i dit liv, skal du sørge for at downloade Adidas -verificerede app bedst nu og gå ind i lodtrækningen, før de introduceres den 20. april (4/20). Lad os forstå, om du går efter disse, såvel som mens du er lige her, kan du også tage 25% rabat på disse tre Stripe Bangers på Adidas Spring Buying Event!

Billede gennem adidas
Int’l forsendelse

Gå ind i lodtrækning

Billede gennem adidas
Int’l forsendelse

Gå ind i lodtrækning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *