Nike ISPA Joyride -konvolutten er et Techwear Essential


med de våde og blæsende måneder godt og virkelig her, Swoosh har afsløret Nike ISPA Joyride -konvolutten, og det er en bør politimand for elskere af Techwear. Ved at frigive under deres “improvisation, rensning, beskyttelse og tilpasning” -samling er disse sneakers til byudforskere af betonjunglen, og her er hvad du har brug for at vide.

Med et fantastisk futuristisk design er den øverste af ISPA Joyride-konvolutten udformet af et vandtæt ripstop-materiale, der foldes oven på hinanden, hvilket resulterer i en konvolut-lignende form, der giver mulighed for let at slippe i-og-ud-adgang. En nylonrem vikles rundt om ankelen til den øverste lockdown -pasform, og dette er fastgjort ved hjælp af velcro, så du kan justere din pasform, mens du er på farten.

Billede gennem Haven
Nedenunder bruger sneakeren Swooshs splinterny Joyride -dæmpningsteknologi, hvor hundreder af små perler mødes ved fodens trykpunkter for at tilbyde den ideelle mængde komfort med hvert trin.

Nike ISPA Joyride -konvolutten skal falde den 28. november i Nordamerika, med en europæisk frigivelse forventet meget kort efter. Når vi falder i to stealthy colourways, lad os vide, hvad du synes om denne splinterny silhuet, og sørg for at holde den låst på den eneste udbyder for de hotteste sneakers -nyheder og udgivelser!

Billede gennem Haven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *